MM-kisojen nettisivut jo auki – 03.12.2014

Tampereella vuoden päästä pelattavien naisten MM-kisojen viralliset internetsivut on avattu osoitteessa www.wfc2015.fi. Tutustu sivuihin ja lisää kirjanmerkiksi. Sivuilta löydät tärkeät tiedot ja kisauutiset ensimmäisenä.

Tampereen MM-kisojen nettisivut jo auki

MM-kisojen pääsihteeri Jeannette Good on tyytyväinen, että sivut on saatu aukaistua vuosi ennen kisojen starttia. Kisojen visuaalinen ilme julkaistiin jo syyskuussa.

- Kun suunnittelimme MM-kisojen visuaalista ilmettä, päätimme jatkaa Suomessa vuonna 2010 järjestettyjen miesten MM-kisojen viitoittamalla tiellä, kisailmeissä onkin paljon samaa. Nettisivujen ja twitterin kautta haluamme viestiä ja jakaa salibandyn parissa koettuja positiivisia kokemuksia ja tarinoita, luoda sivustosta seuraamisen arvoinen ja elävä kohtaamispaikka, pääsihteeri Good (kuvassa) kertoo. 

Ensimmäistä kertaa MM-turnauksen viralliset internetsivut sijaitsevat Kansainvälisen Salibandyliiton sivujen yhteydessä.  

- Olen innoissani, että jatkamme mallia, jossa IFF ja paikallinen järjestäjä ovat läheisessä yhteistyössä. Uskon vakaasti, että meidän [IFF ja paikallinen kisajärjestäjä] kannattaa tehdä tiivistä yhteistyötä markkinoinnin, viestinnän ja muiden promootioiden osalta voidaksemme jatkossakin järjestää kaikin puolin menestyviä kansainvälisiä tapahtumia, kertoo IFF:n pääsihteeri Tomas Eriksson .

MM2015-sivujen sisältö ja ulkoasu on suunniteltu yhdessä IFF:n ja MM-kisatoimiston kanssa. Sivusto sisältää jo kattavaa tietoa tulevasta tapahtumasta, kuten kisakaupungin ja areenoiden esittelyt sekä englanniksi että suomeksi. Sivut on vahvasti linkitetty IFF:n sivuihin ja MM-turnauksen ajan kisasivut toimivat IFF:n etusivuna.   

 - Saadaksemme parhaan hyödyn irti käytettävissä olevista resursseista meillä on oltava yhteinen viestintäsuunnitelma. Lisäksi on tärkeää, että MM-kisoista syntyvä data on yhdessä ja samassa paikassa ja että tiedot säilyvät ja ovat löydettävissä vuosia kisojen jälkeenkin. Sosiaalinen media on keskeinen osa salibandy- ja MM-tapahtumaviestintää. Twitterissä ja Instagramissa käytössä ovat tunnisteet #floorball ja MM-kisoja varten vielä erikseen #magicaltogether , sanoo IFF:n viestintäpäällikkö Merita Bruun .

MM2015-sivuille: www.wfc2015.fi

Kuva: Peter Forsgård.