#Magicaltogether-kilpailun voittajat!

Tässä kunkin kuukauden voittajat #magicaltogether-kuvineen.

Mitä salibandy merkitsee voittajille, entä mitä he odottavat Tampereen MM-kisoilta?


Lokakuun 2015 voittaja: Henrik Saari


Lokakuun #magicaltogether-kisan voittaja on valittu!

-Salibandy on minulle tapa unohtaa arjen perus- ja huonot asiat. Kassin kun heittää kotona olalle niin pyrkii tietyllä tapaan laittaa aivot narikkaan ja nauttimaan hetkistä lajin parissa. Yksin ja yhdessä koetut onnistumiset tuovat iloa ja energiaa arkeen, vastoinkäymiset puolestaan kasvattavat sisua.

-Toivon MM-kultaa tietysti Suomeen. Toivottavasti suomalaisyleisöstä lähtee myöskin muutakin ääntä kuin käsien taputus maalien jälkeen. Omiensa kannustaminen ei ole häpeäksi!


Syyskuun 2015 voittaja: Krista Nieminen

Syyskuun #magicaltogether-kilpailun voittaja on valittu.

Tällä kertaa joukosta erottui Krista Nieminen. Hänen kaunis kuvansa Titlis-vuoren huipulta Sveitsistä valittiin voittajaksi. Henkeäsalpaava kuva on otettu kolmen kilometrin korkeudesta. Vuorten huiput pilkottavat pilvien yläpuolella ja aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta. Krista hyppää hienoon X-asentoon samalla kun hänen varjonsa tekee hienon jatkeen vitivalkoiseen lumeen.

- Salibandy on ollut ja on edelleen minulle elämäntapa. Olen pelannut ihan pienestä asti ja tavoitteet ovat olleet aina korkealla. Minulle salibandy merkitsee siis suuria tunteita, itsensä toteuttamista ja liikunnan riemua.

Kristalla on myös terveiset Suomen maajoukkueelle tulevia kisoja ajatellen;

- Odotan ja toivon, että Suomi nostaa pokaalia kultaiset mitalit kaulassa 12. joulukuuta!

Tervetuloa Krista kannustamaan Suomen naiset tähän saavutukseen!


Elokuun 2015 voittaja: Mika Strömberg


Elokuun #magicaltogether –kuvakisan voittaja on selvillä!

Elokuun kuvakisan voittokuvan on ottanut hiljattain Sveitsiin muuttanut Mika Strömberg. Kuvassa nähtävä auringonnousu sävyttää taivaan kauniisti ja taivaalle heijastuu hienoilla väreillä värjätty X. Tässä kuvassa todella on jotain maagista!

Strömberg kertoo salibandyn merkitsevän hänelle uusia kokemuksia, yhteishenkeä, tavoitteita ja niiden tavoittelua. Hän kertoo sen myös merkitsevän tunteita ja itsensä peliin laittamista. Strömberg kertoo juuri muuttaneensa uuteen kotiin Sveitsiin ja haluaa ottaa joka päivä omaksi huvikseen yhden kuvan instagramiin. Ennen voitokkaan kuvan ottamista hän oli juuri lähdössä aamulenkille ja maisema näytti siltä, että hän halusi napata siitä kuvan. Hän kertoo, että kuvasta tulee mieleen sekä MM-kisojen teema, että ajatus siitä kuinka iso osa salibandy on hänen omaa tarinaansa.

Strömberg sanoo odottavansa tulevilta naisten salibandyn MM-kisoilta laadukasta ja hyvin järjestettyä tapahtumaa, sekä hyviä otteita Suomen joukkueelta. Tämän lisäksi hän lähettää terveisensä Suomen joukkueelle: ”Tsemppiä ja onnea joukkueelle sekä valmennusjohdolle Sveitsistä käsin kisoihin valmistautumiseen ja kisoihin. Toivotaan, että pääsen itse myös täältä käsin paikalle seuraamaan kotikisoja”.

Näin toivotaan, nyt on ainakin liput taskussa! Onnea vielä kerran!


Heinäkuun 2015 voittaja: Ramona Ludwig


Heinäkuun #magicaltogether-kuvakisan voitto Sveitsiin!


Heinäkuun kuvakisan voittajana palkittiin Sveitsiläisen Ramonan kuva, jossa todellakin ollaan maagisessa muodostelmassa maagisten maisemien äärellä!

Ramona kertoo, että salibandyn myötä hän on saanut paljon unohtumattomia kokemuksia ja parhaita onnistumisen tunteita. Hän kertoo, että ”olen saanut paljon ystäviä lajin kautta, joiden kanssa jakaa ilot ja surut. Heidän kanssa kasvetaan kuin yhtenä perheenä ja se on erityinen asia, josta todella pidän”.

Voitokkaasta kuvastaan Ramona kertoo, että ”kuvasta ilmenee täydellisesti se, kuinka salibandy tuo yhteen eri kansalaisuuksia. Tässäkin kuvassa monikulttuurisuutta edustaa suomalaiset, sveitsiläiset ja tšekit. On aina suuri kunnia saada oppia kokeneilta pelaajilta, kuten Katri Luomaniemeltä, Mia Karjalaiselta ja itse legendalta Tiia Ukkoselta.”

Tampereella pelattavilta MM-kisoilta Ramona odottaa mahtavaa tapahtumaa, joka kerää hallit täyteen mahtavaa yleisöä. Jos kaikki menee kuten hän toivoo, pääsee hän nauttimaan suomalaisyleisön kannustuksesta pelaajana! Onnea Ramona, nähdään Tampereella!Kesäkuun2015 voittaja: Team Piruet


Kesäkuun #Magicaltogether-kisan voittajaksi on valittu TeamPirutein mahtava kuva. Seviestii yhdessä tekemisen taikaa, #magicaltogether.Samalla haluamme toivottaa kaikille Gymnaestradaan 2015 osallistujille upeitahetkiä Suomessa!


Toukokuun 2015 voittaja: Katri Luomaniemi

Toukokuun voittaja on Sveitsin Piranha Churissa viime kauden pelanneen suomalaisen maajoukkuepelaajan Katri Luomaniemen X-kuva, joka huokuu iloa, vapautta, avoimuutta ja energiaa.

- Salibandy on minulle elämäntapa. Näin uran ehtoopuolella arvostaa entistä enemmän mm. mahdollisuutta treenata terveenä. Salibandy on tuonut elämääni läheisimmät ystäväni, uskomattomimmat onnistumisentunteet ja karvaimmat pettymykset. Niin ja taidon keskittyä myös arkielämän häsellyksessä seuraavaan vaihtoon ja yksinkertaiseen pelitapaan, Luomaniemi kertoo.

Tampereen kotikisoilta hän odottaa taianomaista tunnelmaa, yhdessä.


Huhtikuun 2015 voittaja: Oona KauppiHuhtikuun voittajaksi valittiin Oona Kaupin kuva Kooveen B-tyttöjensuomenmestaruudesta kaudelta 2014-2015. Oona Kauppi on suomalainen 17-vuotias salibandyn pelaaja,jolle laji merkitsee paljon.

- Se on antanut minulle moniaunohtumattomia kokemuksia, joita ilman salibandya en olisi koskaan pääsytkokemaan. Hienointa on se, että olen saanut monia ystäviä ympäri Suomen. Upeaanäissä ystävyyssuhteissa on myös se, että ne ylittävät seurarajoja, hänkuvailee.

- Toivottavasti olen oppinut olemaansekä hyvä voittaja, että hyvä häviäjä, Kauppi pohtii.

Oona odottaa kotikisoista huipputapahtumaa. Hän toivookin,että mahdollisimman moni naissalibandysta kiinnostunut lähtisi paikan päällekatsomaan kun maailman parhaat pelaajat ottavat toisistaan mittaa.

- Ja tietysti kannustamaan Suomennaiset voittoon! Oona lisää hymyillen.

Lisäksi Oona toivoo, että kotikisat toisivatnaissalibandylle lisää näkyvyyttä ja sen avulla saataisiin enemmän tyttöjähienon lajin pariin.


Maaliskuun 2015 voittaja: SB Vaasa C-tytöt


SBVaasan C-tyttöjen tiimihenkeä huokuva kuva palkittiin kuvakisan maaliskuunvoittajana. Teimme lyhyen haastattelun joukkueen valmentajalle Tiia Laitalalleja hän kertoi meille SB Vaasan C-tytöistä.

- Todellinen Valmentajien DREAM TEAM! Laitala kuvaa ylpeänä joukkuettaan.

Tytötovat harrastaneet Salibandya vasta parisen vuotta, mutta kehittyneet huimasti. SBVaasan C-tytöillä on mahtava joukkuehenki ja treenausmotivaatiokohdillaan.

- Pelaamme vasta toista vuotta sarjassa ja ensimmäisenä vuonna olimme häntäpään joukkue. Tämä vuosi menikin sitten aivan huikeasti. Sarjataulukossa joukkue saavutti hienosti kolmannen sijan, valmentaja kertoo joukkueensa kehityksestä.

Joukkueon suunnitellut lähtevänsä yhdessä katsomaan naisten MM-kisoja.

- Sieltä lähdemme silmä tarkkana ottamaan oppia ja kannustamaan Suomen Naiset voittoon!

Helmikuun 2015 voittaja: Sarahbernier_


Sarah Bernierin kuva on valittu #magicaltogether –kuvakilpailun helmikuun voittajaksi.

19-vuotias Bernier on pelannut salibandya viisi vuotta. Häntutustui salibandyyn liikuntatunnilla silloisen opettajansa Greg Conwaynkautta. Conway päätyi myös hänen valmentajakseen U19 maajoukkueessa viimevuonna. Jääkiekkotaustainen Bernier rakastui salibandyyn ja sen vaatimaantaitotasoon välittömästi. Salibandysta on tullut suuri osa hänen elämäänsä jahänestä onkin hienoa huomata kuinka paljon laji on kehittynyt.

- Se on mahtava tunne, kun käytän salibandypaitaa ja jokutunnistaa sen. Salibandy on avannut monia ovia minulle ja olen tavannut senkautta upeita ihmisiä, hän hehkuttaa.

Bernier pelasi Kanadan U19 maajoukkueessa ja taisteli maailmanmestaruudestaPuolassa viime vuonna.

- Se oli upea reissu Puolaan, josta sain paljonunohtumattomia muistoja mukaani. Nyt olen Kanadan naisten maajoukkueessa japelasimme juuri MM-karsinnoissa USA vastaan. Emme päässeet haluamaammetulokseen, mutta opimme paljon ja pidimme hauskaa kentällä, hän analysoikarsintoja.

- Olen todella innoissani 10. IFF Naisten MM-kisoista jahienojen salibandyotteluiden seuraamisesta. Toivon, että tämän vuoden MM-kisatovat parhaat ja isoimmat naisten MM-kisat ja saavat huomiota ympäri maailmaa,Bernier viimeistelee haastattelunsa.

Tammikuun 2015 voittaja: Kneatsj


AnitaJones on pelannut salibandya kolme vuotta Wellingtonissa, Uudessa-Seelannissa.Loukkaannuttuaan maahockeyssä han päätti kokeilla salibandya. Jones hankkisalibandymailan, eikä kadu sitä vaan toivoo, että olisi löytänyt lajin joaikaisemmin. Anitan tavoitteina on tulla paremmaksi pelaajaksi, parantaasalibandyn asemaa Uudessa-Seelannissa ja saada naisia enemmän lajin pariin!

Anitan asenne on ihailtava:
- Oli todella upea ja jännittävä tilaisuus olla Uuden-Seelannin ensimmäisennaisten maajoukkueen kapteeni MM2015 Aasia-Oseanian karsinnoissa. Vaikka emmevoittaneet yhtään peliä; emme antaneet periksi missään tilanteessa, kehityimmejatkuvasti ja lopetimme hyvin häviämällä Japanille 3-0. Nautit, kun tiedät antaneesikaiken kävellessäsi kentältä pois. Joukkueesta tulee sinulle toinen perhe.

Hänen mielestään jokainen voi pelata lajista nauttien. Anita on innostanutveljensä ja serkkunsa pelaamaan salibandyä, hänen vanhempansa rakastavatsalibandyn seuraamista ja hänen 2-vuotiaalla sisarentyttärellään on jo omamaila.

Anitan odottaa näkevänsä hämmästyttäviä ja inspiroivia joukkuesuorituksiaMM2015-kisoissa. Hän aikoo katsoa pelejä mielenkiinnolla toiselta puolelta maailmaa.

- Toivottavasti myös Uusi-Seelanti on ensi kerralla mukana!

Joulukuun 2014 voittaja: FloorballUlfjens 10K

FloorballUlfjens 10K:lla on valtava määrä seuraajia sosiaalisessa mediassa.Hän on noussut salibandykansan tietoisuuteen päättäväisyydelllä ja kovallatyöllä: "Twitter-seuraajien kerääminen vaatii sitkeyttä, mutta toki onhänen mukaansa pidettävä hauskaakin ;D"

FloorballUlfjens 10K:n mielestä on tärkeää kertoa salibandysta lapsille,opettajille ja valmentajille myös siellä, missä lajia ei vielä tunneta.Olennaista on se mitä halutaan tehdä tulevaisuudessa. Hänen mielestäänsalibandy on moderni peli kaiken ikäisille ihmisille. Hänen pitää salibandyahyvänä vaihtoehtona muille joukkuelajeille.

Hän toivoo, että Tampereella pidettävät MM-kisat olisivat parhaat naistensalibandyn MM-kisat tähän mennessä. Lisäksi hän toivoo, että kisatparantaisivat naisten salibandyn asemaa. Hän muistuttaa, että tasa-arvonparantaminen on sekä kansainvälisten urheilujärjestöjen että muunkansainvälisen yhteisön tavoite.