Jeannette Good MM-kisojen Pääsihteeri – 16.06.2014

Suomi järjestää salibandyn naisten MM-kisat joulukuussa 2015 Tampereella. Tapahtuman järjestelyt ovat hyrskähtäneet käyntiin toden teolla, kun kisojen pääsihteeriksi valittu Jeannette Good on aloittanut urakkansa.

Good on asettunut taloksi Salibandyliittoon ja ensimmäiset päivät ovat lähteneet liikkeelle rivakasti. Salibandy on hänelle uusi tuttavuus ja samalla haaste, mutta tapahtumajärjestäjänä kokemusta on aina olympialaisia myöten.

- Työ on lähtenyt käyntiin ripeästi. Ensimmäiset päivät ovat menneet palavereissa ja asioihin perehtyessä sekä uusiin ihmisiin tutustuessa. Tänään oli mm. palaveri MM-kisoja ideoineen työryhmän kanssa ja Vantaan Energia Areenallakin tuli käytyä, tuore pääsihteeri kertoo hymyillen työpisteensä takaa.

Kisavalmisteluja on jo tehty ennen pääsihteerin rekrytointia ja mm. MM-kisojen ilme alkaa olla pian julkaisukunnossa.

Palloliiton palveluksessa vuodesta 1995 saakka työskennellyt ja UEFAn sekä FIFAn delegaattina toiminut Good on sinut kansainvälisten tapahtumien kanssa. Viimeísenä tehtävänä ennen Salibandyliittoon siirtymistä hän oli Suomen U20 tyttöjen jalkapallomaajoukkueen mukana maajoukkuemanagerin ominaisuudessa Kanadassa pelatussa MM-lopputurnauksessa.

- Isot linjat eivät tämän mittaluokan turnauksissa niin suuresti vaihtele, oli laji mikä hyvänsä. On operointia kansainvälisen liiton suuntaan, huolehdittava majoituksista ja kuljetuksista ja asioiden sujuvuudesta laajalla rintamalla, mutta alkuun haluan perehtyä salibandyn erikoispiirteisiin ja ihmisiin.