Bauer Media Oy ja naisten salibandyn MM-kisat sopineet yhteistyöstä – 06.10.2015

Bauer Media Oy ja IFF-n 10. naisten salibandyn MM-kisat ovat sopineet yhteistyöstä 4.-12.12.2015 järjestettävissä kisoissa. Tapahtuma järjestetään Tampereella.

”Salibandy on tullut Suomessa yhä suositummaksi lajiksi. Olemalla mukana Naisten MM-turnauksessa tuemme naisten maajoukkueen lisäksi myös itse lajia ja olemme mukana vahvistamassa suomalaista liikuntakulttuuria. The Voicen kuuntelijat ovat aktiivisia ja liikkuvia suomalaisia aikuisia ja yhteistyö sopii meille täydellisesti”, kertoo Mediajohtaja Juha Ourila Bauer Media Oy:stä.

 ”Bauer Media Oy ja The Voice ovat meille erittäin tärkeä yhteistyötaho kisamatkallamme. Tavoitteisiimme kuuluvat niin lajin tunnettavuuden kasvaminen kun yleisöennätyksen rikkominen. MM-kisoihin odotamme salibandyperheen lisäksi myös paljon lajin ulkopuolelta tulevaa yleisöä Tampereelta ja ympäri Suomea. Uskon vahvasti siihen, että the Voice on juuri oikea kumppani tavoitteen savuttamiseksi”, iloitsee MM-kisojen pääsihteeri Jeannette Good.


Kuvassa: Kisojen pääsihteeri Jeannette Good ja maajoukkuepelaaja Elina Kujala

Bauer Media Oy on kaupallinen radioyhtiö, johon kuuluvat valtakunnalliset radiokanavat The Voice, Iskelmä ja Radio City sekä paikallisradiot Radio Pooki Raahessa, Play Radio Tampereella ja Radio Jyväskylä. Bauer Media Oy panostaa vahvasti laadukkaisiin online-sisältöihin ja radiokanavien online-yhteisöt ovat maan suosituimpia. Yhtiö on sijoittunut erinomaisesti Great Place To Work –tutkimuksessa ja sen tavoitteena on olla Suomen paras media-alan työpaikka.