Image Wear vahvasti mukana naisten MM-kisoissa – 10.09.2015

Image Wear ja Salibandyn Naisten MM-kisat ovat sopineet yhteistyöstä 4.-12.12.2015 Tampereella järjestettävissä MM-kisoissa.

- Vapaaehtoiset ovat keskeisessä roolissa MM-kisojen onnistumisessa. On hienoa, että löysimme tähän suomalaisen ja tunnetun kumppanin, Image Wearin, joka pystyy tarjoamaan heille laadukkaat ja kotimaiset asusteet. Asusteiden lisäksi Image Wearilla tulee kokonaisuudessaan olemaan vahva läsnäolo MM-kisoissa, toteaa SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja JP Lehtonen.

- Yhteinen kisamatkamme Image Wearin kanssa alkaa saman tien ja näkyy jo syyskuussa, kun yhteisvoimin paikallisten seurojen kanssa järjestetään Tampereen alueella koulukiertue, jossa oppilailla on mahdollisuus tutustua salibandyyn, kertoo MM-kisojen pääsihteeri Jeannette Good.

Image Wear on vuodesta 1959 toiminut vakavarainen tamperelainen perheyritys. Suomen johtavana työvaatetoimittaja suunnittelemme ja valmistamme vaatteita eri toimialoille terveydenhuollosta teollisuuteen ja palvelualoille. Image Wear Työasupalvelu myymäläketju palvelee asiakkaita 25 paikkakunnalla ympäri Suomen.

Kuvassa Image Wearin hallituksen puheenjohtaja Kati Tukiainen, SSBL Salibandy Oy:n toimitusjohtaja Jari-Pekka Lehtonen (oikealla) sekä myyntipäällikkö Mikko Aikko.